Horoscop karmic octombrie 2018. Vin încercări grele pentru aceste zodii

Horoscop karmic octombrie 2018. Se anunță o lună cu încărcătură karmică deosebită, marcată de câteva evenimente astrologice foarte importante.

Retrogradarea lui Venus în Scorpion, Luna nouă în Balanță, intrarea lui Mercur în Scorpion și Luna plină în Taur vor aduce mari provocări pentru zodii. Pentru unii, norocul se va schimba, iar acum vor putea să își pună în practică cele mai ambițioase idei. Pentru alții, vor fi încercări deosebite, din care trebuie să iasă învingători.

Zodiile de foc (Berbec, Leu Săgetător)

O perioadă cu suișuri și coborâșuri. Va fi o lună în care ar trebui să se dedice planului spiritual și să caute să regleze unele dispute din trecut.

Ar putea fi unele suferințe în plan afectiv, generate de vorbe spuse la nervi, tensiuni care nu și-au găsit până acum rezolvarea.Nativii care au trecut de 40 de ani să se aștepte să primească vești total neașteptate și să nu fie dezamăgiți dacă ce aud nu e tocmai ce sperau să audă.

Unii nativi, mai ales cei foarte tineri, se gândesc la mutarea într-o altă țară, unde să înceapă o viață nouă.

Zodii de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Este o lună în care ar trebui să se consulte mai mult cu partenerul de viață, să își exprime toate temerile și nemulțumirile, într-un mod cât mai deschis.

Vor fi supuși unor teste și examinări care s-ar putea dovedi definitorii în anumite privințe. Trebuie să nu lase garda jos nicio clipă, dar să fie atenți cum se apără. Pot pierde totul sau pot câștiga totul.Citeste si  Horoscop Urania 16 - 22 februarie 2019

Nativii mai vârstnici primesc vești care le dau speranțe noi.

Cei tineri pot beneficia de succes în plan financiar.

Horoscop karmic octombrie 2018: Zodii de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Undeva pe la jumătatea lunii s-ar putea trezi într-un impas. Nu ar trebui să dispere, ci să stea și să analizeze cât mai bine situația în care se află, pentru că doar așa pot lua cele mai bune decizii.

Vor avea serios de muncit, dar toate eforturile pe care le depun vor fi răsplătite din plin.Pentru cei trecuți de 40 de ani, este o perioadă bună să se apropie de divinitate.

Cei tineri au ocazia de a stabili relații noi, care se vor dovedi fructuoase pe termen lung.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Norocul pare să le zâmbească undeva în prima parte a lunii. Pentru cei care au avut de suferit pe plan sentimental, norii se risipesc și pot spera la o nouă relație.

Și ei au destul de muncit, iar uneori vor simți că nu mai vor, însă vor fi răsplătiți pentru ceea ce fac.

Să fie precauți, mai ales pe plan financiar și să evite investițiile riscante.

Vârstnicii să aibă grijă la sănătate. Cei tineri să fie atenți în cine își pun încrederea.

SURSA