Ce culoare are aura ta, în funcție de zodie

Cum slăbești cu dieta danezăDe ce să consumi prune uscate în timpul curei de slăbireCremă anti-acnee pe bază de aspirinăCum scapi de ridurile dintre sprâncene fără a folosi botoxulCum îți dai seama cu câți bărbați a fost înainte partenera taSpiderman de România, cerere în căsătorie inedită – VIDEOSfatul zilei de 19 septembrie 2018 pentru fiecare zodieHoroscop 19 septembrie 2018. O zodie are parte de o schimbare radicală în viața saSfatul zilei de 19 septembrie 2018 pentru fiecare zodieCea mai bună salată de murături asortate. Rețeta doamnei Gina Bradea care nu necesită sterilizare

Fiecare om are o aură. Conform ezoteriștilor, fiecare culoare reprezintă ceva, iar culoarea aurei ne poate arăta cât suntem de încărcați energetic pozitiv sau negativ. Iată cum stă situația când vine vorba despre semnele zodiacale.

Ce culoare are aura ta, în funcție de zodie

Berbecul are o aură de culoare roșu aprins. Berbecul este un semn de foc rece, agresiv și de multe ori impetuos. Este extrem de pasional și poate izbucni în orice clipă.

Taurul are o aură de culoare verde pădurar. Taurii sunt de altfel atrași de călătorii, de natură și vor să fie tot timpul în mijlocul ei.Gemenii au aura galbenă. Ei sunt nativii care văd totul în culori țipătoare și trăiesc absolut fiecare moment la extrem.

Citeste si  Previziuni karmice 14 - 20 februarie 2019. Săptămâna în care vor avea loc fenomene misterioase

Racii au aura roz. Sunt nativi extrem de sensibili și au nevoie în permanență de afecțiune, chiar dacă nu vor să arate asta.

Leii au aura portocalie. Ei sunt puternici, strălucitori, pozitivi și gata mereu de schimbări în bine.

Fecioarele au aura albastră, e vorba despre albastrul regal. Asta pentru că logica și rațiunea sunt punctele cheie ale Fecioarelor. Cu greu poți să le minți cu ceva. Este chiar imposibil.Balanțele au aura verde-albăstruie. Asta simbolizează nevoia de echilibru, de stabilitate, de afecțiune.

Scorpionii au aura indigo. Asta simbolizează aerul lor misterios și nevoia de a acționa din umbră.

Săgetătorii au aura portocalie, dar spre deosebire de Lei, la ei are o nuanță mai deschisă. Sunt aventurieri, sunt extrem de bine pregătiți pentru orice etapă a vieții și știu cum să depășească toate cumpenele.

Capricornii au aura roșie, închisă. Sunt extrem de emotivi și de pasionali, dar mereu vor afișa o imagine care contrazice adevărul lor interior.

Vărsătorii au aura verde, deschisă, iar Peștii violet. Peștii sunt romantici, intuitivi și visători, la fel și Vărsătorii. Spre deosebire de Pești, Vărsătorii sunt puțin mai temperați și mai logici, chiar dacă par zburdalnici.