Ce fel de soție ești, în funcție de luna în care te-ai născut

Dieta cu orezCum slăbești cu dieta danezăCremă anti-acnee pe bază de aspirinăCum scapi de ridurile dintre sprâncene fără a folosi botoxulCum îți dai seama cu câți bărbați a fost înainte partenera taSpiderman de România, cerere în căsătorie inedită – VIDEOCe fel de soție ești, în funcție de luna în care te-ai născutZodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapteCe fel de soție ești, în funcție de luna în care te-ai născutDieta cu orez

Se știe deja faptul că unele femei sunt autoritare atunci când sunt într-o relație ori căsătorite. Unele dintre ele sunt foarte independente, în timp ce unele sunt complet dependente de familie și de cei dragi și au grijă să nu le lipsească nimic. Iată ce fel de soție ești, în funcție de luna în care te-ai născut:

Femeile născute în luna ianuarie își aleg soțul cu mare grijă și nu țin cont de dragostea la prima vedere. Aceste femei țin cont de rațiune și așteaptă și de la persoana iubită să aibă aceleași valori ca ea. Niciodată o femeie născută în luna ianuarie nu va accepta să fie înșelată.

Femeile născute în luna februarie sunt mereu vesele și drăgăstoase cu partenerul lor. Au grijă să nu îi lipsească nimic și astfel aduc fericire în viața tuturor celor din jur. Se lasă greu cucerite și au pretenții pe măsura dărniciei lor.Cele născute în luna martie sunt extrem de intuitive și sensibile, dar, în același timp foarte puternice. Știu exact cum să condimenteze viața pentru ca să nu devină plictisitoare și se bucură de prieteni foarte buni.

Femeile născute în luna iulie transformă orice bărbat

O femeie născută în luna aprilie se preocupă foarte mult de educația ei, dar și a partenerului. Are o mână de fier atunci când vine vorba despre creșterea copiilor și de casa pe care o are în grijă.

Citeste si  Cum să recunoști un părinte toxic. 5 semne care ar trebui să îți dea de gândit

Cât despre femeia născută în luna mai, bărbații trebuie să știe că aceasta face schimbări radicale în viața tuturor celor pe care îi întâlnește. Are grijă să lupte cu toate forțele pentru bunăstarea familiei și pentru ca ea și partenerul să aibă succes în viață.

Citește și: Zodiile care au puteri magice. Viitorul li se schimbă peste noapteFemeia născută în luna iunie își cunoaște partenerul mai bine decât se cunoaște pe sine și nu poate fi mințită. Are un simț de observație foarte ridicat și empatizează ușor cu ceilalți.

Când vine vorba despre femeile născute în luna iulie, trebuie să știi că acestea sunt niște femei foarte sensibile, dar puternice, în același timp. Transformă orice bordei într-un loc de vis și orice bărbat slab într-un bărbat puternic, datorită calităților sale.

Femeile născute în luna august iubesc luxul și opulența, iar partenerul lor trebuie să le ofere aceste beneficii. Au gusturi rafinate atunci când vine vorba despre bărbați și nu se mulțumesc cu orice.

Citește și: Cele mai mari secrete ale zodiilorCele născute în luna septembrie sunt prietene foarte bune și un sprijin important, în orice ocazie. Partenerul lor are de luat multe decizii, însă aceste femei știu cum să le influențeze pe unele dintre ele în favoarea lor.

Femeile născute în luna decembrie sunt destul de autoritare

Dacă te-ai născut în luna octombrie, despre tine se spune că ești o femeie care are două stări. Ba ești foarte drăgăstoasă și cea mai bună soție, ba ai chef de ceartă și toată lumea trebuie să facă așa cum vrei tu.

Femeile care se nasc în luna noiembrie sunt foarte inteligente și atrăgătoare. Însă viața alături de ele poate fi o adevărată provocare pentru un bărbat, care trebuie să știe la ce se înhamă atunci când se căsătorește.