Zodii care își doresc amor sălbatic sau iubire platonică. Unde te încadrezi?

Unele zodii fac dragoste sălbatic, altele preferă tandrețea. Zodia îţi dezvăluie indicii despre latura ta afectivă

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre felul în care face dragoste o persoană.

DE INTERES: Cum să faci dragoste bine cu o femeie din zodii de apă și ce plăceri are

BERBEC – Cele mai interesante partide amoroase vor fi în locurile agitate, deoarece suspansul îl excită. Fanteziile nativului Berbec uneori duc spre brutalitate, îi place să schimbe frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi. Are deseori momente de imprevizibilitate și de impulsivitate.RAC – Un nativ romantic incurabil, îi place să faceți dragoste acasă, nu este atras de spontaneitate sau vulgaritate. Când începe să se îndrăgostească va oferi partenerului multe cadouri, în schimbul acestora va cere nopți întregi de afecțiune. Fidel, își dorește o relație pentru toată viața.

DE INTERES: Cei care se vor orienta imediat și vor prinde primul val vor fi propulsați peste noapte într-un cerc de persoane care dețin bani

LEU – Cu o latură agresivă, îi place să-și provoace partenerul. Odată ce i-ai cucerit inima, devine devotat și te va răsplăti cu partide de amor sălbatic. Bărbatul Leu va dori să îți arate forța pe care o are, te va ține în brațe în timp ce faceți dragoste, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat.

Citeste si  Trei astrologi o singură concluzie: Horoscop săptămâna 18

FECIOARĂ – Îi place tot ce este chinuitor, chiar pervers. Unora le place să fie lovite în timpul actului intim, să folosească și dinții uneori. Sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică. Își manifestă senzualitatea în mod diferit, durerea o excită. Își doreşte manifestări furtunoase din partea partnerului.BALANȚĂ – Nu îi place brutalitatea, se va îndepărta de partenerii sălbatici. Romantică înnăscută, femeii Balanță nu îi place limbajul vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect. Pentru bărbatul Balanță tot ce contează este armonia conjugală și nu recordurile amoroase.

DE INTERES: Semnificația și vibrația literelor

VĂRSĂTOR – Idealizează iubirea şi își dorește deseori o persoană tandră. Odată ce este excitat, se dovedeşte plin de imaginaţie, curiozitate şi dornic de a experimenta tot ce înseamnă plăcere. Cel mai visător nativ din Horoscop, trăiește însă drama abandonului, își dorește o relație platonică.

SURSA