Ce e interzis să ai în baie! Ghid feng shui de care ai nevoie când îți amenajezi baia

Baia feng shui, un aspect esențial pentru o viață împlinită pe toate planurile. Spune NU ghinionului și problemelor

Dacă ai mai citit până acum despre feng shui ştii cu siguranţă că baia este încăperea cu cele mai multe energii negative din casă şi de la birou, care influenţează succesul pe plan afectiv, sexual, profesional şi financiar.

La fel de bine cred că ştii că sunt şi modalităţi de a neutraliza sau cel puţin de a minimaliza aceste energii nefaste pentru echilibrul de zi cu zi din viaţa ta.

În primul rând, sunt câteva tabuuri în baia feng shui! Baia trebuie să aibă un perimetru cât mai mic şi să nu fie față în față cu ușa principală.Ideal ar fi să nu fie nici faţă în faţă cu uşa dormitorului, să nu aibă un perete comun cu acesta sau cu biroul ori bucătăria.

În plus, baia nu trebuie să fie deasupra ușii principale, bucătăriei sau locului de luat masa. E clar interzis să ai plante vii în baie, pentru că simbolizează înmulţirea problemelor şi a nefericirii, prin faptul că ar creşte într-un mediu cu energie nefastă.

Citeste si  Pot sa alaptez bebelusul daca…? 6 situatii in care poti continua alaptarea

Apoi, evită bateriile aurii de la chiuvetă, cadă şi duş, deoarece predispun la pierderi financiare. Aveţi grijă la oglinzile care reflectă vasul de WC, deoarece dublează ghinionul.

Cel mai prost feng shui într-o casă îl poate determina o baie albastră sau neagră, ele reprezentând elementul apă, care în feng shui este asociat cu bogăția. Prin urmare, dacă nu vrem să pierdem banii, averea, este recomandat să evităm aceste culori în baie.DE INTERES: Stele Zburătoare Anuale

Pe de altă parte, cea mai nefavorabilă piesă din casă este WC-ul, care elimină din casă norocul, fericirea. De aceea, se pune capacul peste WC!

SURSA