HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24-30 Septembrie 2018 pentru zodia Leu

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 24-30 Septembrie 2018 pentru nativii din Leu

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 24-30 Septembrie 2018

Nativii Leu în această săptămână vor avea parte de Faza de Lună Plină din data de 25 Septembrie pe axa deplasărilor, studiilor, examenelor, discuțiilor purtate cu rudele, oficializărilor de acte etc.După cum aminteam în săptămânile precedente, observăm posibilitatea ca nativii Leu să fi început unele demersuri din punct de vedere legal, pentru a iniția o activitate pe cont propriu, pentru a obține unele drepturi în instanță, ce au fost lezate în lunile Mai-Iunie 2018.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Dacă aveți de susținut examene între 24-26 Septembrie, Universul vă va susține, aveți parte de noroc, de reușită, important este că munca voastră este acum apreciată, o să fiți mândri de voi.
Dacă aveți de efectuat deplasări în acest răstimp, ideal ar fi să vă stăpâniți instinctul de moment în trafic, întrucât pot să apară incidente sau chiar sancțiuni.

Dacă sunteți implicați în demersul de a achiziționa un bun, un imobil, această săptămână este una favorabilă, plus că cei doi benefici vă ajută să obțineți un preț bun.Citeste si  8 moduri la indemana ca sa iti stimulezi puterea creierului

Pe partea de sănătate, finele săptămânii atrage atenția, pot să apară probleme pe sistemul circulator și ginecologic.
Tot în weekend Leii vor avea parte de întâlniri neașteptate cu persoane pe care nu le-au mai văzut de ceva timp, se pot relua acum acele legături.

Opoziția Nodul Nord-Marte conjunct Lilith în Vărsător predispune în continuare la conflicte pe partea sentimentală, mai cu seamă că în acest răstimp o să vă expuneți direct, fără menajamente, stările și trăirile față de partener. Este posibil să apară multe rupturi în viața nativilor Leu, vizat este domeniul afectiv, dar pot fi și distanțări față de prieteni, colegi și persoane dragi.

Cert este că după 5 Octombrie lucrurile se vor complica mai mult, posibil să luați decizia de a vă muta în altă locație, poate chiar veți sta o perioadă cu rudele, până vă veți face un plan de acțiune.

Horoscop săptămânal 24-30 Septembrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA