HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24-30 Septembrie 2018 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 24-30 Septembrie 2018 pentru nativii din Rac

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 24-30 Septembrie 2018

Nativi Rac în această săptămână vor avea parte de Faza de Lună Plină din data de 25 Septembrie pe axa carierei, ceea ce este un lucru extrem de bun, deoarece după 7 ani în care ați fost supuși la tot felul de examene de Univers, prin prezența lui Uranus în Berbec, acum a venit vremea să vă afirmați.Mulți nativi pot acum să descopere că au talente pe care nu le-au valorificat. Este posibil să vă lansați în activități pe cont propriu, plus că acum aveți parte de încurajarea partenerului pentru a demara astfel de planuri.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Între 27-29 Septembrie o să fiți axat mai mult pe partea sufletească, veți căuta tot felul de motive pentru a pleca mai devreme de la serviciu, deoarece simțiți că aveți nevoie de timp liber, stresul din ultima perioadă s-a adunat. Conștientizați că a venit vremea să vă puneți pe primul plan, să nu mai duceți în spate responsabilitățile celor din jur.

Citeste si  Nicoleta Svârlefus horoscop săptămânal 11

Legătura cu copiii în acest răstimp analizat este una productivă, întrucât veți organiza alături de aceștia o deplasare la finele săptămânii, poate veți da curs cerințelor acestora de a practica un sport.Racii care sunt singuri pot să întâlnească persoane noi care să le atragă atenția, aceste relații vor reuși să devină stabile cel mai probabil după 15 Noiembrie, până atunci retrogradarea lui Venus din Scorpion din 6 Octombrie vă aduce multă patimă, dragoste, pasiune, instinct sexual etc. chiar dacă sunteți deja implicați într-o relație.

Această stare este premergătoare următoarelor luni ce vor veni, ideal ar fi să fiți sinceri cu cei din jurul vostru, întrucât pot să apară conflicte mai grave. Racii care după 28 iunie 2018 au intentat o acțiune de divorț în această săptămână pot să cocheteze cu ideea de a se răzgândi, de a mai oferi o șansă partenerului, această atitudine a fost influențată de o rudă, un pieten, copii etc.

Atenție la cheltuieli în acest răstimp, deoarece pot să apară pierderi neașteptate, Marte în conjuncție cu Lilith și cu Nodul Sud ridică posibilitatea unor pagube, care să devină lecții de viață.

Horoscop săptămânal 24-30 Septembrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA