HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24-30 Septembrie 2018 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 24-30 Septembrie 2018 pentru nativii din Taur

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 24-30 Septembrie 2018

Nativii Taur în această săptămână vor avea parte de faza de Lună Plină din data de 25 Septembrie pe casa a XII-a, a divinității, a psihicului, a lucrurilor ascunse, veți avea parte de momente de revelație referitoare la cei din jur.Acum veți înțelege de ce unii colegi se poartă diferit cu voi, la mijloc este vorba de o invidie, o ură, poate chiar de un complot ce se organizează de 2-3 săptămâni împotriva voastră. Nu cred că acum veți riposta, însă veți ține cont de aceste constatări.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

După 5 Octombrie 2018, când Venus va retrograda, veți da cărțile pe față, acum este bine să culegeți date cu privire la cei ce vă susțin sau nu.

Faza de Lună Plină din data de 25 Septembrie poate să activeze unele probleme de sănătate ce au fost declanșate în organism în ultimii 3-4 ani, disfuncționalități se pot înregistra pe sistemul hormonal, neurologic, ginecologic.
O mare parte dintre nativii Taur vor avea prilejul să își facă planuri de viitor, chiar dacă acestea se vor realiza undeva după începutul lunii Ianuarie 2019.Citeste si  8 moduri la indemana ca sa iti stimulezi puterea creierului

Cei care au de susținut examene între 27-30 Septembrie vor avea parte de succes, poate fi totuși vorba și de pregătirea în vederea trecerii unui test la începutul săptămânii viitoare.

Între 25-28 Septembrie veți intra în posesia unei sume de bani, poate aflați că salariul s-a mărit, dacă lucrați pe comision este posibil să întâlniți persoane care să dorească să colaboreze cu voi.

Soarele alături de Mercur este în această săptămână în casa muncii și aduce noi proiecte, soluții pentru a finaliza unele activități începute din luna August.
Finele săptămânii este cel mai favorabil întrucât aduce relaxare, detașare de tot.

Conjuncția la grad perfect între Marte, Nodul Sud și Lilith predispune la conflicte cu șefi între 24-26 Septembrie, care pot să se finalizeze chiar cu demisia din partea voastră.Horoscop săptămânal 24-30 Septembrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA