Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 24 – 30 septembrie 2018. Zodiile care au noroc mare la bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 24 – 30 septembrie 2018. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 24-30 septembrie.

Iată care sunt zodiile care vor avea o săptămână reușită, dar și cine va trece săptămâna cu multă emoție:

Berbec – sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Sunt insiprați să vorbească și să rezolve problemele cu partenerul de viață. Joi va fi o zi tensionată sub aspect financiar. Vor câștiga în instanță și își spun punctul de vedere. Pentru weekened, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

Taur – au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marț și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.Gemeni – se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă, în weekend.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici – Runele pentru săptămâna 23 – 29 septembrie 2018

Rac – o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

Leu – o săptămână interesantă. Prima partea a săptămânii își vor face planuri de viitor. Își bat capul cu niște lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de muncă.Citeste si  Horoscop Neti Sandu 18 februarie 2019

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru 23 – 29 septembrie 2018. Zodiile care vor avea o săptămână neagră

Fecioară – o săptămână bună sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcină neașteptată.

Balanță – se bazează pe cuvinte, știu să comunice. Flirtează cu plăcere. Au mult șarm. Își vor ignora partenerul de viață, au parte de gelozii. Joi va fi o zi tensionată, vor pierde pe mâna partenerului de viață. Călătorii și voiaje, în weekend.

Scorpion – o săptămână intensă, sub aspect profesional. La începutul săptămânii sunt în întârziere. Joi sunt tensiuni, relația cu partenerul e puțin tensionate. Au multe discuții privind planurile de viitor. În weekend, se vor odihni.Săgetător – sunt în formă. La începutul săptămânii au chef de distracție. Tensiuni vor fi joi. Vor bani pentru eforturile lor.

Capricorn – discută cu șefii despre banii lor și munca lor. Nu se simt foarte siguri pe poziția lor, trebuie să aibă tact. Joi, tensiuni în relația cu partenerul de viață.

Vărsător – au multe planuri de călătorii, viitor. Pregătesc materiale scrise, își pun ideile pe foaie. Sunt mobilizați și inspirați. Joi, tensiuni în familie din cauza unui musafir neașteptat.

SURSA