Horoscop Neti Sandu 23 septembrie 2018. O zodie primește o ofertă uriașă astăzi

Horoscop Neti Sandu 23 septembrie 2018. Astrologul ne spune că o să luptăm şi mai mult pentru armonia cu cei din jur şi cu noi înşine, ca să ne meargă şi mai bine, să se-mplinească tot ce ne-am dorit.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să-ndraznim mai mult, să ne depăşim limitele.

BERBEC
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să iasă o relaţie aprinsă, la-nceput.

TAUR
E cineva care vrea să vă intre în graţii şi o să vedeţi dacă găsiţi un numitor comun, sau nici nu vă bateţi capul.GEMENI
Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri de la drum lung şi să petreceţi frumos ziua, dacă n-o să fiţi într-o excursie prin ţară, pe-afară.

RAC
O relaţie pe care o credeaţi încheiată se reactivează şi dacă inima o cere, vă-ntoarceţi şi voi spre ea, dacă nu-nu.

LEU
O să apară cineva care vrea să colaboraţi pe linie de afaceri şi în măsura în care o să vi se pară convenabil o să acceptaţi oferta.

FECIOARĂ
Se poate să-ntâlniţi într-un grup de prieteni pe cineva care să fie aşa cum aţi visat şi să fie o relaţie de perspectivă, promiţătoare.BALANŢA
O să vă caute cineva care vrea să petreceţi mai multe ore împreună, ca să vă puteţi cunoaşte, se ştie dacă puteţi fi un cuplu.

SCORPION
Sunteţi pe punctul de a vă aşeza la casa voastră şi o să vă interesaţi de o locuinţă, pe care s-o închiriaţi măcar, dacă nu s-o cumpăraţi.

SĂGETĂTOR
Poate vă cheamă cineva în străinătate să locuiţi acolo, să faceţi carieră, ori să vă căsătoriţi – e o schimbare de destin.

CAPRICORN
Se poate să mai schimbaţi ceva în viaţa voastră, să vă doriţi alt stil, să fiţi împreună cu cineva, dar să puteţi şi călători, să nu rămâneţi legaţi numai de casă.VĂRSĂTOR
O să căpătaţi atenţia unui juriu şi poate luaţi un premiu, o să primiţi recomandări favorabile pentru un loc mai înalt în societate.

PEŞTI
Vă bucuraţi de sosirea cuiva care v-a lipsit şi poate rămâne definitiv, persoană, să combateţi tristeţea care va cuprinde în lipsa ei.

SURSA