Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Fecioară. Săptămâna aceasta poate fi una extraordinară pentru Fecioare, însă ea începe cu mici hopuri financiare peste care nu poate trece din punct de vedere emoțional.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Fecioară

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI
Se știe că Fecioarele se deprimă mai ales atunci când nu au câți bani își doresc. Deși nu sunt materialiste din fire, acești nativi au tot timpul o preocupare privind confortul de zi cu zi. Să zicem că sunt mai degrabă realiști și pragmatici și nu neapărat materialiști.

Procesele de conștiință ale Fecioarelor se vor acutiza îndeosebi în dimineața zilei de 25 septembrie. Toată ziua de luni va fi una plină de dileme care vor veni ca niște flash-uri pentru Fecioare.

Uneori e chiar indicat să mai facă niște treceri în revistă ale unor semne de întrebare ce nu își găsesc de ceva vreme răspunsul.Citeste si  Rune Mihai Voropchievici 18 - 24 februarie 2019

Toate lucrurile se rezolvă ca prin minune din 26 septembrie. Cum se întâmplă minunea asta? Datorită lui Venus! Planeta iubirii va intra în zodia Fecioară și va rămâne acolo până pe 7 august.

Micul Benefic va deveni oficial principalul protector al Fecioarelor în următoarea lună de zile, iar primele avantaje ale acestei mișcări astrologice se vor simți începând cu ziua de miercuri. E o săptămână în care energiile pozitive vor fi la cote maxime.

Totodată, mișcarea directă a lui Jupiter le va face pe Fecioare să fie mai prompte, mai tăioase, mai neiertătoare. Vor purta discuții în general în contradictoriu, dar cu argumente de necombătut.

SURSA