HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24-30 Septembrie 2018 pentru zodia Scorpion

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 24-30 Septembrie 2018 pentru nativii din Scorpion

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Scorpion. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Scorpion previziuni 24-30 Septembrie 2018

Nativi Scorpion în intervalul 24-30 Septembrie vor beneficia de energia adusă de faza de Lună Plină, din data de 25 Septembrie 2018, pe axa casei muncii și a sănătății.Vedem până pe 6 Octombrie 2018 să reușiți să finalizați un proiect care v-a animat viața după 13 iulie 2018, la mijloc este vorba de o sumă de bani considerabilă, pe care cel mai probabil doriți să o investiți după 15 Noiembrie.
Scorpionii care își caută acum un loc de muncă vor susține interviuri pentru a fi acceptați, se observă șansă, reușită, succes.

Însă pentru toate aceste demersuri veți fi nevoiți să sacrificați timpul petrecut cu partenerul, familia etc.
Cei doi benefici din domiciliu în această săptămână vă aduc dinamism, carisma, simț practic, posibilitatea de a-i pune pe ceilalți la punct.

Citeste si  10 beneficii ale piperului pentru sanatatea ta

Dacă totuși în ultimele 2-3 săptămâni la locul de muncă ați avut parte de tot felul de șicane, posibil după 25 Septembrie să luați decizia de a vă da demisia.

Nu sunt recomandate investițiile pe termen lung, întrucât conjuncția Marte cu Lilith predispune la eșec, nu vă bucurați de ceea ce veți achiziționa sau veți realiza că nu vă este necesar.Weekendul aduce posibilitatea de a fi înconjurați de oameni, poate veți participa la un eveniment unde veți face o impresie bună prin atitudinea matură pe care o veți manifesta față de persoanele de sex opus. Posibil acolo să apară o persoană din trecutul vostru sentimental, care să vă dea de înțeles că își dorește să continue relația cu voi.

Horoscop săptămânal 24-30 Septembrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA