HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24-30 Septembrie 2018 pentru zodia Capricorn

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 24-30 Septembrie 2018 pentru nativii din Capricorn

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 24-30 Septembrie 2018

Nativii Capricorn în intervalul 24-30 Septembrie vor avea atenția focusată asupra familiei, iubirii și a muncii.Faza de Lună Plină din data de 25 Septembrie este amplasată pe casa investițiilor pe termen lung, familiei, problemelor de sănătate moștenite ereditar etc. Capricornii care au rude ce se confruntă cu probleme de sănătate în această săptămână vor realiza că totul poate să se agraveze, să degenereze.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Dacă în ultimele 6 luni ați dorit să dezbați o moștenire, este posibil ca în jurul zilei de 27 Septembrie să reușiți să intrați în posesia a ceea ce vă aparține.

Pe partea de sănătate, acest interval nu predispune la probleme grave, mai mult, este posibil să auziți de un tratament revoluționar, care poate ameliora stările de instabilitate pe care le ați simțit în ultima perioadă.Citeste si  HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 17 februarie 2019

Partea financiară este cea care vă dă dureri de cap, Marte în opoziție cu Nodul Nord vorbește de o sumă de bani ce a fost blocată după 13 iulie 2018, iar acum încercați pe partea legală să o obțineți.
Dacă ați intentat în ultima perioadă un proces de divorț, acum este posibil să auziți despre pronunțarea acelei sentințe.

În altă ordine de idei, vă recomandăm pe parcursul acestei săptămâni să evitați orice investiție pe termen lung, întrucât Marte este în conjuncție cu Lilith și predispune la escrocherii, pierderi, de aceea încercați să vă documentați, cel mai bine ascultați-vă intuiția.

Horoscop săptămânal 24-30 Septembrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA