Probleme de sănătate, plecări în străinătate pentru GEMENI odată cu Venus retrograd

Este cel mai bun timp pentru a începe o dietă, un program de slăbit

Venus în mers aparent retrograd prin casa sănătații va sta între 05.10-2018-01.11.2018, timp destul pentru a scoate la suprafață tot ce s-a dezvoltat după Decembrie 2018. Mulți Gemeni acum se vor confrunta cu probleme de sănătate, aceste informații tot au fost specificate de la începutul anului, însă dacă nu ați luat nimic în seamă, acum de nevoie o să vă schimbați stilul de viață.

Totul pleacă de la un regim de viață nesănătos, lipsa somnului și multă muncă prestată mai mult pe nimic etc. Aceste elemente v-au destabilizat în acest an, care se poate încheia foarte prost pentru o parte dintre voi. Aici vorbim despre regim, poate chiar tratament. Vizate pentru a manifesta problemele sunt sistemele: genital, locomotor, imunitar, digestiv.

Toate acestea vin asupra voastră pentru a vă atrage atenția asupra faptului că existați, că trebuie să vă iubiți mai mult, să faceți unele lucruri pentru voi. Pe partea profesională pot să apară amânari, cei mai norocoși vor finaliza un proiect la care munceau de ceva timp, totul se va termina cu bine, dar cred că după aceste etape, mulți Gemeni vor avea nevoie de o nouă echipă, vor începe să se detașeze, poate chiar veți face planuri de a pleca în străinătate.Citeste si  Horoscop zilnic, luni, 18 februarie 2019

Este cel mai bun timp pentru a începe o dietă, un program de slăbit etc. După 01.11.2018 o să vă focusați atenția mai mult pe partener, copii și creativitate, cel mai probabil o să realizați cât de norocoși sunteți și că ar fi mai bine să petreceți mai mult timp alături de cei dragi.

DE INTERES: Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie – 21 decembrie. Este locul de domiciliu al planetei Jupiter

Posibil dacă aveți o relație extraconjugală să apară ceva probleme genitale, poate în unele cazuri și un copil.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

SURSA