Venus retrograd 2018 pentru LEU: împăcări cu cineva din trecut, dar și conflicte

Nu este nici cel mai bun timp pentru a achiziționa un bun sau pentru a vă muta în alt oraș

Venus în mers aparent retrograd prin casa familiei aduce multe conflicte cu cei dragi, totul poate pleca de la o moștenire, de la unele responsabilități, principii morale. Este posibil ca cineva drag să vă fi propus o colaborare prin August și acum să se râzgândească. O parte dintre Lei se vor preocupa mai mult de treburile gospodărești, casnice, posibil pregătiri pentru iarnă. O să doriți ca partenerul să se implice și el, dar va fi greu ca să îl convingeți.

Pozitiv, Venus în mers aparent retrograd aduce perspective de a reevalua anumite legături de rudenie, să vă împăcați cu cineva din trecut.

Chiar dacă vă gândiți să achiziționați acum un imobil, ideal ar fi să amânați totul pe începutul lui 2019, acum este o perioadă în care sunteți predispuși la escrocherii. Nu este nici cel mai bun timp de a vă muta în alt oraș. Chiar dacă propunerea vine de la partener, indicat ar fi să mai așteptați.

Citeste si  Horoscop mayas 2019 - Anul marilor revelații

Vor fi și Lei care vor dori să prezinte partenerul familiei, însă ceva vă strică planurile, fie cel drag consideră că este prea devreme, fie poate voi vă simțiți presați de acesta.

SURSA