Luna se mută în Taur și Gemeni la final de lună. Previziuni pentru toate zodiile

După luna plină care a avut loc la începutul acestei săptămâni în zodia Berbec, iată că finalul de săptămână și de lună septembrie va fi unul cu Lună în zodiile Taur și Gemeni.

Lună în Taur și Gemeni

Trebuie spus din capul locului că atunci când asociem Taurul și Luna suntem nevoiți să încetinim ritmul cu care muncim ori ritmul cu care vrem să facem pași înainte în relațiile noastre amoroase.

Suntem încurajați să ne reconectăm cu natura, să facem mai multe plimbări în aer liber, să încercăm să fim mai mult timp afară, în contact cu oamenii, cu plantele, cu animalele.

Știm cu toții din cele mai simple lecții de astrologie că Luna ghidează emoțiile, iar Gemenii sunt experți în a le scoate la iveală, în a vorbi despre ele fără dificultate.Cum sunt afectate zodiile de Luna în Taur și Gemeni

Taurii și Gemenii vor fi încurajați să se exprime mai mult. să recunoască ce îi doare sau ce îi face fericiți.

Citeste si  12 lucruri ciudate pe care nu le stiai despre alaptat

Berbecii au avut un început de săptămână în forță, iar finalul de lună și de săptămână va fi mai domol.

Racii sunt în continuare destul de defazați la anumite capitole și trebuie să recupereze timpul pierdut din cauza tristeților de la vremea respectivă.Leii și Fecioarele au un tonus pozitiv, iar energia lor va fi molipsitoare.

Balanțele vor încerca din toată puterea să termine anumite proiecte, dar nu totul depinde de ambiția și disponibilitatea lor.

Scorpionii au un final de lună excelent, mai ales că acum vor veni niște bani și nu puțini.

Săgetătorii continuă conflictele cu membrii familiei, dar de data asta o fac într-un mod mai persuasiv.

Capricornii, Vărsătorii și Peștii sunt și ei mai liniștiți la final de lună, cu excepția Vărsătorilor pe care îi va tulbura o veste.

SURSA