Sfatul zilei de 27 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 27 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 27 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Trezești în alții dorința de a evolua, de a-și depăși limitele. Este momentul să crezi mai mult în tine. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Liniștește apele din jurul tău înainte de a te adresa publicului larg. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu tine însuți, încearcă să te înțelegi și să te accepți. Numărul norocos al zilei: 13.RAC: Ridică-te și nu îți fie teamă să mergi mai departe. Ai în față o serie de oportunități unice. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Aduci lumină în jurul tău și îi inspiri pe oameni să fie mai veseli, mai buni, mai energici. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ: Ai grijă ce consumi astăzi pentru că nu e exclus să te prindă o frumoasă răceală de toamnă. Evită băuturile reci și îmbracă-te gros. Numărul norocos al zilei: 4.

Citeste si  Probleme de fertilitate la barbati

BALANȚĂ: Ai toate motivele de bucurie. De acum înainte se vor clarifica o serie de lucruri asupra cărora aveai dubii. Numărul norocos al zilei: 2.SCORPION: Pregătește-te pentru o confruntare cu colegii de la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: Pune bani deoparte pentru că vor veni câteva zile destul de dificile. Ai nevoie de siguranță financiară. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu a cere iertare cuiva. Scapă de piatra de pe inimă. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Acțiunile teribiliste nu îți vor aduce nimic bun. Poate că este cazul să arăți că poți să fii și diplomat. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Taie răul de la rădăcină. Spune ce te apasă și nu le permite celorlalți să te joace pe degete. Numărul norocos al zilei: 7.

SURSA