Venus retrograd aduce pentru nativii CAPRICORN o revizuire asupra ideii de anturaj, un duș rece îi va trezi la realitate

Veți auzi la locul de muncă bârfe despre voi, veți avea tendința de peste 90% să vă dați demisia

Venus în mers aparent retrograd evident aduce o revizuire asupra ideii de anturaj, posibil să reluați legătura cu unele cunoștințe care acum au nevoie de voi, poate chiar o să aderați la un grup de interes doar pentru a urca pe scara socială.

Pentru nativii Capricorn retrogradarea micului benefic, Venus, poate scoate la suprafață adevăratul caracter al celor din jurul vostru, surplusul de energie adus timp de aproximativ 40 de zile pentru voi este bun pentru a vă da seama dacă aveți nevoie cu adevărat de toate persoanele din jurul vostru.

Partea bună este că o să vă transformați în niște persoane sensibile, dornice de a ajuta persoane la nevoie, singura condiție este aceea ca să nu așteptați ca ceilalți să vă întoarcă gestul, deoarece nu se va realiza, veți simți că ați făcut un duș rece când veți observa că doar voi vă implicați în anumite situații.Acum de fapt chiar este nevoie de a asimila o astfel de lecție, deoarece din Noiembrie 2018, Nodul Sud va intra în domiciliul vostru, aducându-vă după 18-20 de ani realizările pe care să le împărtășiți cu cine trebuie, persoane care să vă iubească cu adevărat.

DE INTERES: Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia Balanțăîn dragoste. Zodia Balanță dragoste

Capricornii vor auzi la locul de muncă bârfe despre ei, posibil chiar să fiți implicați în unele intrigi, cu toate că voi ați fost distanți și nu ați aderat la astfel de situații complexe.

Citeste si  Trei astrologi o singură concluzie: Horoscop săptămâna 18

Vă recomandăm să tratați totul cu diplomație, să vă susțineți punctul de vedere și, dacă este cazul, să vă îndepărtați de acele persoane care doresc să vă facă rău.Este posibil să apară situații în care cineva la locul de muncă să fi profitat de încrederea voastră, să fi semnat ceva în locul vostru, voi veți fi cei care veți suporta consecințele.

Ideal ar fi să nu se ajungă până la probleme cu legea, de pe urma altor persoane. Din 1 Noiembrie 2018, Venus revine în Balanță și activează casa carierei pentru 2 săptămâni, perioada în care o să aveți posibilitatea să demonstrați că sunteți experți pe ceea ce faceți, iar dacă cineva mă provoacă, veți avea tendința de peste 90% să vă dați demisia, simțiți că a venit momentul să faceți o schimbare cu viața voastră.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

SURSA