Venus retrograd pentru PEȘTI activează dorința de revoltă, dependențele și problemele cu legea

Posibilitatea de a rupe unele legături ce nu sunt benefice, acestea în special vizează străinătatea

Nativii Pești vor avea parte de retrogradarea planetei Venus, din 5 Octombrie, pe casa credințelor, legăturii cu străinătatea, examenelor, facultăților etc. O mare parte dintre acești nativi se vor vedea în imposibilitatea de a duce până la sfârșit un proiect la care au lucrat în ultimul an, de fapt acum conștientizați ce este mai bine de făcut pentru voi, deoarece o să vă puneți pe primul plan.

Dorința de revoltă va pleca de la un bilanț financiar, o să simțiți că ați muncit pe degeaba. Chiar dacă efortul din punct de vedere fizic, moral, energetic, se resimte pe partea monetară, progresul nu se observă, drept pentru care o să căutați până pe data de 15 Noiembrie 2018 noi metode de pe urma cărora să câștigați în următorii 12 ani.

Micul benefic aflat în retrogradare oferă posibilitatea de a rupe unele legături ce nu sunt benefice, acestea în special vizează străinătatea.Citeste si  Gravide stresate? 5 DAUNE mari ce pot afecta fatul daca cineva ii streseaza mama gravida

Vor mai fi nativi care vor conștientiza că este nevoie să urmeze unele cursuri de perfecționare pentru a avansa sau pentru a-și dezvolta un talent.

Brusc realizați că pierdeți timpul în situațiile în care sunteți prinși și că dețineți alte talente pe care nu le utilizați, de pe urma cărora ați putea avea mai mult de câștigat.

Din data de 1 Noiembrie 2018 Venus revine în Balanță și activează casa a VIII-a, a spiritualității, acest surplus energetic amplifică stări de revoltă activate de Marte în casa a XII-a încă din luna Aprilie, drept pentru care o să simțiți că este nevoie de o revoluție interioară, pentru a ajunge să vă bucurați de prosperitate.

Atenție în această perioadă și la dependențe sau la problemele cu legea, deoarece se poate ajunge și la situații și mai complicate decât experimentați acum.

DE INTERES: Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă care provoacă în general depresiile. SURSA