Zodiile care vor fi însărcinate până la Crăciun

Câteva native din zodiac își doresc din tot sufletul să aducă pe lume un bebeluș în următoarea perioadă, iar visul li se poate împlini mai devreme decât s-ar aștepta. Iată care sunt zodiile care vor fi însărcinate până la Crăciun:

Pentru nativele zodiei Balanță care sunt într-o relație de lungă durată, venirea pe lume a unui bebeluș ar fi încununarea acestei legături. Cele care își doresc de mult timp să aibă un copil și nu au reușit dintr-un motiv sau altul s-ar putea să aibă o mare surpriză înainte de Crăciun. Un weekend în doi departe de stresul cotidian le poate ajuta pe nativele Balanță să dea vestea cea mare chiar de Crăciun. Cu siguranță că vor fi niște sărbători foarte frumoase pentru întreaga familie.

Citește și: Luna se mută în Taur și Gemeni la final de lună. Previziuni pentru toate zodiile

Și nativele zodiei Berbec care își doresc să devină mame au toate șansele în această perioadă să afle vestea cea mare. Astrele sunt de partea lor în următoarea perioadă. În această toamnă, a venit momentul pentru aceste native să se liniștească mai mult și să scape de factorii de stres care le împiedicau până acum să aibă un bebeluș pe care și-l doresc de mult timp.Citeste si  5 greseli periculoase pe care le poate face o mamica atunci cand spala hainele bebelusului

Citește și: Zodiile care își pierd locul de muncă în octombrie

Mai ales cele care au o relație de mult timp pot afla vestea cea mare în următoarea perioadă. Însă nu este exclus nici ca nativele zodiei care sunt de puțin timp cu cineva să afle că vor avea un bebeluș. Așa că, dacă nu vor surprize, ar fi bine să aibă mai multă grijă.

Nativele zodiei Vărsător pot primi vestea mai devreme decât se așteaptă

SURSA