Horoscop Neti Sandu 28 septembrie. O zodie pierde bani

Horoscop Neti Sandu 28 septembrie. O zi lejeră, frumoasă. O să facem şi câte ceva pe-acasă, o să ne şi destindem, poate ne şi plimbăm, ca să ne despovărăm de lucrurile apăsătoare, să fim fresh.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne gândim la un pas înainte pe care să-l facem să ne depăşim pe noi înşine.

BERBEC – Or să tot apara oameni din trecut care să vă ceară iertare, să treceţi peste nişte incidente şi să vă continuaţi relaţiile: de prietenie, de dragoste, de afaceri.

TAUR – Vi se poate legaliza un act şi să vi se acorde o gradaţie în plus la salariu, sau vor fi alte facilităţi.GEMENI – O revedere emoţionantă, se poate să vă pună cineva în încurcătura şi va face vreo declaraţie de dragoste, te pomeni.

RAC – Va mai gândiţi până luni dacă vă implicaţi într-o colaborare, sau lăsaţi programul mai lejer, să nu vă surmenaţi.

LEU – Se poate să vă ocupaţi în timpul liber şi de casă, mai reparaţi câte ceva, umblaţi la decoraţiunile interioare, să fie frumos.

FECIOARĂ – O să vă invite cineva la masă în oraş, poate fi începutul unei relaţii care să vă schimbe frumos viaţă sentimentală.BALANŢA – Sunt lucruri mai vechi care or să revină ca să le-ncheiati, să puteţi merge mai departe într-o relaţie de cuplu.

SCORPION – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie trup şi suflet alături de voi în tot ce faceţi şi puteţi forma un cuplu stabil.

SĂGETĂTOR – E cineva care va dă târcoale şi poate îşi face curaj să vă abordeze, să vă scoată la un suc, o cafea pentru început.

Horoscop Neti Sandu 28 septembrie: Capricornii au cheltuieli mari

CAPRICORN – Intraţi la cheltuiala pentru c-aveţi o listă interminabilă de lucrări obligatorii pe care trebuie să le cumpăraţi şi asta o să şi faceţi.VĂRSĂTOR – Un partener de afaceri vrea un răspuns ferm de la voi şi, dacă nu sunteţi pregătiţi, lăsaţi pe săptămâna viitoare, să vă dumiriţi.

PEŞTI – O să vă puteţi reface relaţia sentimentală şi să construiţi o relaţie solidă, să evitaţi greşelile trecutului.

Sursa: Pro Tv

SURSA