HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Gemeni

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Gemeni

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Gemeni. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Gemeni previziuni 1-7 Octombrie 2018

Gemeni au un început de săptămână bun, Luna vă tranzitează sectorul vostru astral, vă aduce entuziasm, dorința de a rezolva activitățile ce au fost amânate în ultimele 3-4 săptămâni, reușită, satisfacție din punct de vedere profesional, capacitate de a lucra cu multe detalii, mobilizare pentru a începe un program de slăbit.Din data de 2 Octombrie, Luna poposește în Rac, pe casa banilor, și aduce perspective noi, responsabilitate, conflicte cu șefii, colegii.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Între 2- 4 Octombrie o să încercați să rezolvați unele chestiuni administrative ce au fost trecute cu vederea, acum se cere implicarea din partea voastră, întrucât pot pune în pericol unele relații de colaborare. Partea bună este că Mercur în continuare este plasat în Balanță și aduce multă diplomație, creativitate, vă puteți organiza.

Cei mai favorizați sunt Gemenii care prestează activități artistice, intelectuale, creative, deoarece au parte de revelații, imaginație, inspirație din viața de zi cu zi.În data de 5 Octombrie 2018, Venus retrogradează în Scorpion, începe o perioadă de 40 de zile marcată cu roșu din partea de sănătate. Gemenii care s-au focusat doar pe partea profesională și au uitat de sine, acum vor fi sancționați de Univers prin accidente, probleme grave de sănătate. Pot să iasă la suprafață ca ciupercile după ploaie problemele de sănătate, se impune control medical.

Citeste si  Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 18 - 24 februarie 2019

Vor fi și Gemeni care afla ă în curând vor deveni părinți, în relații extraconjugale. În această săptămână nu se înregistrează aspecte marcante din punct de vedere astrologic, ceea ce arată că toată energia se va focusa spre interior, pe suflet.

Începeți de acum să găsiți soluții convenabile, amiabile, pentru a rezolva unele conflicte la locul de muncă, în relațiile afective. Weekendul se încheie tot în acea tendință de instabilitate emoțională, prin urmare vedem tendința de a dezvolta un conflict cu partenerul, copiii, pe fondul unor nemulțumiri generate de locul de muncă, care se dovedește a fi acum un obstacol în calea fericirii voastre.

Rezolvările vor veni abia după 1 Noiembrie, de aceea vă recomandăm să citiți articolul cu Venus retrograd rezervat vouă.Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA