HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Taur

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Taur încep săptămâna într-o notă bună, Luna traversează casa banilor și ridică posibilitatea de a face planuri alături de partener, ca în viitorul foarte apropiat să investiți într-un proiect de amploare. Această oportunitate va juca un rol important în viața voastră pentru următorii 18 ani, prin urmare se observă mobilizare, până la mijlocul lunii Noiembrie pentru a iniția ceea ce vă propuneți.Dacă doriți să dezbateți o moștenire, intervalul 2-4 Octombrie este cel mai benefic pentru a lua legătura cu familia, vă interesați ce acte sunt necesare, ce demersuri trebuie urmate etc.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Atenția voastră va mai fi focalizată pe responsabilități casnice, pregătirea căminului pentru anotimpul rece.
Taurii care vor avea de susținut examene în acest interval sunt bine aspectați, singura excepție poate să fie surprinsă în data de 5 Octombrie, la momentul retrogradării lui Venus, posibil să întâlniți persoane rău intenționate, care vor să vă supună răbdarea la test.

Citeste si  Mâine se schimbă zodia

Weekendul aduce o mai bună înțelegere cu rudele, copiii, partenerul, tot cel ce nu s-a discutat din luna Mai 2018 acum poate să fie actualizat.Relațiile noi ce s-au construit în ultimele 6 luni vor trece printr-un examen dur, deoarece o să aveți îndoieli cu privire la credibilitatea, fidelitatea, stabilitatea partenerului.

Taurii care au dezvoltat din luna August 2018 relații extraconjugale pot să fie surprinși de către partener, se dau cărțile pe față.

Sănătatea cunoaște în această săptămână stabilitate. Dorința de a schimba ceva la corpul fizic este manifestată de Venus retrograd. Doamnele vor avea tendința de a cheltui mai mult pentru a-și satisface unele dorințe legate de aspect.

Presiune interioară dezvoltată de retrogradarea lui Venus, aceasta scoate la suprafață unele probleme speciale, simțiți că nu mai faceți față în prezent la ceea ce ați clădit în timp, căutați soluții noi pentru a cunoaște iarăși starea de echilibru.Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA