Horoscop Neti Sandu 29 septembrie 2018. O zodie are parte de o întâlnire ca-n povești

Horoscop Neti Sandu 29 septembrie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi! Este o zi de sâmbătă specială pentru mai mulți nativi.

Balanțele, scoase din zona de confort

Să ne mai gândim şi la noi, să ne relaxăm, să facem ca lucrurile să se-ntâmple aşa cum am visat şi să nu uităm nici de ai voştri, să-i vedem fericiţi.

Horoscop 29 septembrie. Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în tot ce facem.

BALANŢĂApare cineva care vrea să vă scoată din zona de confort, dar pentru voi e perfect c-o să fiţi în formă, poate plecaţi într-un du-te-vino, mare, munte. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate vi se organizează un party de ziua voastră de naştere sau e altceva festiv.

SCORPION

Întâlnire cu cineva care insistă demult să vă vedeţi, dar aţi fost prinşi cu treburi sau chiar n-aţi vrut, acum îi spuneţi ce-aveţi de gând. Poate aţi închiriat o vilă, o căsuţă şi plecaţi cu ai voştri la odihnă, la distracţie şi o să daţi refresh total, că v-o fi ajuns şi pe voi oboseala.

SĂGETĂTORO să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, e ceva care va da şi vouă idei de viaţă în doi şi să vă puneţi şi voi pirostriile la anul. Un tur de orizont prin staţiunile montane, poate vreţi să-ncercaţi în stilul vostru nişte sporturi extreme, să vă duceţi într-un parc de aventuri.

CAPRICORN

Va sună cineva care vrea să vină în vizită şi dacă nu plecaţi într-o excursie o s-aveţi o după amiază presărată cu musafiri. O să le fiţi alături unor parteneri care botează un copilaş, se mută în casă nouă, împlineşte o vârstă şi o să chefuiţi c-aveţi toate motivele să fiţi fericiţi.

VĂRSĂTOR

SURSA