HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Leu

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Leu

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 1-7 Octombrie 2018

Până pe 4 Octombrie, când Luna poposește în semnul vostru, veți simți că a venit vremea să vă detașați de toate responsabilitățile zilnice, pentru a vă pune pe voi în prim plan.După cum menționam în tendințele generale ale săptămânii, acest interval analizat nu prezintă aspecte importante, prin urmare nu vom duce spre exterior toate acele stări de furie aduse de subconștient, le vom analiza încercând să găsim răspunsuri.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Se mai observă faptul că Leii vor fi în prima parte a săptămânii morocănoși, orgolioși, dornici de a pasa responsabilitatea lor celor din jur, însă după 4 Octombrie, odată cu intrarea Lunii în semnul vostru, puneți punct acestei stări de letargie.

Citeste si  Pubertate precoce. Tot ce trebuie sa stie parintii

Pe data de 5 Octombrie 2018 Venus, planeta dragostei, retrogradează în Scorpion pentru următoarele 40 de zile, începând de acum o să simțiți că a venit momentul să luați inițiativa față de partener.Pe partea de sănătate se vede o mai bună funcționare a corpului, poate și pentru că Venus activează începerea unui stil de viață sănătos. Weekendul vă surprinde încercarea de a face bani, posibil să discutați o chestiune financiară cu cineva nou, cu prilejul unui eveniment monden, a unei deplasări, ieșiri în oraș.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA