HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Rac

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Rac

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Rac previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Rac în intervalul 1-7 Octombrie 2018 își vor focaliza atenția pe propria persoană, bani, comunicare, legătură cu membrii familiei, responsabilități casnice. După cum observați, atenția voastră acum este focusată pe treburile mărunte, ce au fost trecute cu vederea în ultimele 2-3 săptămâni.Dacă ar fi ceva pe plan profesional care să vă anime viața, probabil nu ați acorda atât de multă atenție activităților curente de zi cu zi. Simțiți că treceți printr-o perioadă de stagnare, încercați să vă detașați de răspunderi. Luni, Luna este plasată pe casa XII-a și aduce vești nu tocmai plăcute legate de copii, partener. De pe 2 Octombrie o să căutați modalități de a rezolva acele probleme constatate.

Citeste si  Horoscop Varsator. Totul despre barbatul Varsator. Totul despre femeia Varsator

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Pe 5 Octombrie 2018, Venus, planeta dragostei, își începe mersul aparent retrograd prin semnul Scorpion pentru următoarele 40 de zile, timp în care o realizați ce vă face fericiți într-o relație.

Mulți nativi ce au trecut prin perioade dificile în ultimii 9 ani acum pot să aibă parte de revelații, să înțeleagă de ce lucrurile nu au mers, unde este problema, ce ar trebui să ceară și ce să ofere. Racii ce au dezvoltat relații extraconjugale se vor simți amenințați, șantajați.Vă recomandăm să citiți articolul cu Venus retrograd rezervat vouă pentru a înțelege care sunt tendințele pentru următoarele 40 de zile.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA