Zodiile care nu știu să păstreze o relație

Atunci când vine vorba despre relații, unii oameni pur și simplu nu știu să păstreze o legătură și ajung să trăiască o viață în singurătate sau să aibă multe relații fără implicații sentimentale prea mari. Iată care sunt zodiile care nu știu să păstreze o relație.

Nativii zodiei Balanță sunt niște persoane extrem de pretențioase și mereu au tendința de a cere din ce în ce mai mult de la partenerul lor. Perfecționiști din fire, se atașează greu de o persoană și este aproape imposibil să întâlnească pe cineva care să se ridice la standardele lor. Iar dacă găsesc pe cineva care pe care să îl modeleze, nu va sta pe gânduri să încerce să îi schimbe după bunul plac.

Citește și: Zodiile care vor fi însărcinate până la Crăciun

Însă ceilalți nu vor accepta aceste lucruri și, de cele mai multe ori, vor avea parte de despărțiri bruște. Pe cât de repede vor încerca nativii Balanță să se debaraseze de cineva, pe atât de repede vor fi părăsiți de către persoana de care încep să se atașeze.Citeste si  Cum să fii fericit - calmează-ți emoțiile negative chiar acum

Citește și: Luna se mută în Taur și Gemeni la final de lună. Previziuni pentru toate zodiile

Când nu mai are nevoie de tine în viața sa, nativul Balanță va fi foarte explicit și îți va da de înțeles acest lucru, fără să îi pese prea mult de sentimentele tale.

Nativii zodiei Gemeni pot sta și o viață întreagă singuri dacă au impresia că se află lângă persoana nepotrivită

Cât despre nativii zodiei Gemeni, aceștia se lasă cu greu descoperiți de către cineva. Pe cât de repede își găsesc cuvintele în fața celorlalți, pe atât de greu le vor găsi în fața persoanei de care încep să se îndrăgostească. Nu sunt foarte statornici, iar din acest punct de vedere vor părea neserioși. Partenerul se satură să îi ghicească adevăratele gânduri nativului Gemeni, chiar dacă acesta are cele mai bune intenții.

SURSA