Horoscop lunar octombrie 2018 Fecioară

Horoscop lunar octombrie 2018 Fecioară. Pentru nativii zodiei Fecioară urmează o lună a marilor schimbări. Fie că este vorba despre orașul în care locuiesc, casa unde stau sau serviciu, acești nativi sunt hotărâți să facă mari schimbări în ceea ce îi privește.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Iar primul pas pe care îl fac încă de la începutul lunii este să comunice mai mult cu ceilalți. Sunt mai empatici, le sar în ajutor celor din jur și comunică mai eficient.

Acest lucru îi ajută să consolideze și mai mult relația cu persoana iubită, iar cei care sunt singuri au ocazia să cunoască pe cineva acum tocmai datorită acestei disponibilități de comunicare. O persoană interesantă și-ar putea face apariția în grupul tău și vei vedea că ai foarte multe lucruri în comun cu ea.Cei care sunt într-o relație de mult timp își pot rezolva acum anumite lucruri pe care nu le abordau înainte în discuții. Totul se poate termina foarte bine, deoarece starea de spirit a Fecioarelor este vizibil schimbată.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Săgetător

Casa II, a banilor munciți, este activată până la 10 octombrie 2018 de Mercur, așa că luna octombrie se anunță plină de perspective și în plan financiar. Dacă ai tras tot anul din greu la serviciu, a venit momentul să culegi roadele muncii tale. Ai grijă însă pe ce arunci banii și fii prevăzător în această lună, mai ales dacă știi că ai datorii.

Nu exagera cu cererile în fața superiorilor

Cel puțin la jumătatea lunii octombrie, evită să ai cereri exagerate la muncă, să ceri măriri de salariu ori să renegociezi o poziție la locul de muncă. S-ar putea să nu fii prea convingător, așa că nu te grăbi să emiți multe pretenții.

SURSA