Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Capricorn. Vine o săptămână cu multe provocări mai ales în relația cu prietenii.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Capricorn

Nu aduce anul ce aduce săptămâna dintre 1 și 2 octombrie pentru tine. Vine o perioadă extrem de aglomerată din toate punctele de vedere. Vei avea parte de multe reproșuri din partea unor persoane pe care le-ai considerat prietene.

Unele dintre acele plângeri, reclamații, spune-le cum vrei, sunt justificate, altele însă vor veni ca o ciudățenie pentru tine și nu vei avea idee pe unde să mai scoți cămașa pentru că nu ai de ce.Așadar, trebuie să te pregătești pentru critici felurite chiar dacă multe dintre ele nu au un raționament.

Din punct de vedere financiar, trebuie să mai strângi cureaua. Este obligatoriu să reduci din timp din cheltuielile pe care le aveai preconizate. Ai parte de multe momente spectaculoase și business-urile tale vor cunoaște o evoluție fructuoasă.

Nu schimba domeniul activității, poți doar să mai schimbi mediul din când în când. Ai parte de suficient succes în ceea ce faci așa că nu arunca vrabia din mână pentru cioara de pe gard!

Citeste si  Sfatul zilei de 16 decembrie 2018

Din punct de vedere amoros, problemele despre care am vorbit mai sus cu prietenii își vor pune amprenta și asupra comunicării cu partenerul de viață.

Va trebui să privești lucrurile cu mai multă maturitate și să nu aduci în cuplu problemele care nu au nicio legătură cu voi doi. Nu de alta, dar faci o mare greșeală dacă judeci partenerul de viață pentru că nu îți ține partea într-un context sau altul.

SURSA