HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Balanță

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Balanță

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Balanță previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativi Balanță aud încă de Luni de unele vești ce țin de străinătate. Între 2-4 Octombrie, Luna tranversează casa carierei și din această poziție vă va fi ușor să faceți o impresie bună la locul de muncă.Șanse mari pe fondul stresului acumulat din punct de vedere financiar în ultimele 3-4 săptămâni să spuneți șefilor ceea ce aveți pe suflet, chiar cu riscul de a vă da demisia.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Sunteți persoane sincere, corecte, credibile, care știu când să spună ceva, de data aceasta pe fondul staționării lui Venus, guvernatoarea voastră, în casa banilor, realizați că faceți unele sacrificii din punct de vedere afectiv, sentimental de dragul carierei și acest lucru nu contează pentru nimeni. Pentru voi însă aceste constatări sunt greu de dus în momentul de față, din luna Noiembrie totul va deveni mult mai acut, veți lua măsuri radicale.

Citeste si  Saptamana 33 de sarcina. Ai stabilit ruta cea mai rapida spre spital?

Pe data de 5 Octombrie, Venus retrogradează pe casa banilor, aici va scoate la suprafață unele probleme financiare acumulate în timp.Dacă sunteți implicați în activități pe cont propriu, veți realiza că ceva merge într-o direcție eronată, apar foarte multe pierderi, angajații profită de încrederea voastră.

Vă recomandăm să citiți articolul rezervat vouă, cu tema de Venus retrograd, pentru a vedea care sunt tendințele în următoarele 40 de zile.

Pe partea afectivă, această săptămână nu aduce schimbări majore, dimpotrivă, realizați că partenerul suportă prea multe din partea voastră. Faptul că în acest interval analizat nu se observă aspecte majore va conduce la o mai bună interpretare a acțiunilor desfășurate de către voi.

Finele săptămânii poate să aducă probleme de sănătate: răceli, viroze, tranzite intestinale lente, dureri stomatologice, infecții etc.Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA