HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Fecioară

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Fecioară vor avea parte de tranzitul Lunii începând din data de 1 Octombrie pe casa carierei, prin urmare se deschid noi tendințe pe plan profesional pentru această lună. Plus că Soarele alături de Mercur este în această perioadă în casa banilor, vedem dorința de găsi un loc de muncă mai bine plătit.Până pe 4 Octombrie 2018 sunt șanse mari de a primi oferte atractive din punct de vedere financiar, susțineți interviuri etc. În prima parte a săptămânii vedem să cereți o avansare, să plecați într-o deplasare în interes de serviciu.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Din data de 5 Octombrie 2018, Venus, planeta cashflow-lui, intră în retrogradare pentru următoarele 40 de zile pe tot ceea ce înseamnă: contracte, comunicare, bani veniți din activități proprii, de aceea vă recomandăm să citiți articolul realizat cu această temă.

Citeste si  4 trucuri sa elimini energiile negative din casa ta

În această săptămână, micul benefic aduce primele semnale referitoare la unele contracte vicioase. Fecioarele vor constata că muncesc mai mult degeaba, că este cazul să schimbe ceva în atitudinea lor față de ceilalți.Între 4-6 Octombrie, Luna vă tranzitează semnul astral și aduce posibilitatea de a relua colaborarea cu un frate, o soră, o rudă mai îndepărtată, pentru a stabili dezvoltarea.

La finele săptămânii se vor discuta unele chestiuni sentimentale ce au fost trecute cu vederea, veți face o impresie bună partenerului, acesta vă va oferi motive să vă simțiți apreciați, încurajați, susținuți.

O stare de tensiune interioară se va resimți în special pe partea de suflet, întrucât o să constatați că multe relații interumane nu vă avantajează, o să se confirme ceea ce ați anticipat acum un an, până la începutul lunii noiembrie cel mai probabil veți rupe unele legături de prietenie.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA