HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Scorpion

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Scorpion

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Scorpion. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Scorpion previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Scorpion sunt vedetele săptămânii chiar dacă Soarele este în semnul Balanță. Venus își pregătește retrogradarea în prima parte a intervalului 1-5 Octombrie în semnul vostru. Pentru a vedea ce schimbări marcante aduce această modificare astrală, vă recomandăm să citiți articolul cu această temă.În această săptămână vom aborda doar o mică parte a influxului adus de această stare de revoltă interioară în relațiile cu ceilalți. Veți simți că luptați împotriva tuturor, sunteți dezamăgiți de cei din jur, acolo unde credeați că totul este extrem de solid, se pare că veți încasa o lovitură sub centură.

Lecțiile pe care le veți obține până pe 15 Noiembrie vor fi benefice pentru următorii 12 ani. Pentru cei tineri, aceste vremuri de tranziție sunt învățătură de minte pentru restul vieții, nu vor mi face greșeala să aibă încredere în alții.

Citeste si  Viața acestei zodii se schimbă cu 180 de grade

În prima parte a săptămânii se observă că o să vă preocupe situația financiară, posibil banii sau bunurile la comun. Dacă așteptați pronunțarea unui proces, această sentință poate să vină între 1-3 Octombrie, chiar dacă vă simțiți neîndreptățiți, nu o să mai cereți apel, deoarece aveți lucruri mai bune de rezolvat.

Între 3-5 Octombrie o să focusați atenția pe susținerea unui examen, interviu, se observă reușită, nu toți se vor bucura de progresul vostru.Mulți Scorpioni pot să desopere secrete despre rude, membrii familiei, partener, să îi adordeze direct pentru a vedea cum reacționează, vă veți enerva, totul va dispărea după 6 Octombrie, când veți întâlni persoane mult mai mature spiritual decât voi, care vă vor oferi sfaturi utile de respectat în viață.

Pe partea de sănătate, vă recomandăm multă prudență, nu exagerați cu dependențele, întrucât pot să declanșeze pe acest fond de instabilitate dezechilibre hormonale.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA