Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Scorpion. Perioada următoare va fi una extrem de interesantă. Din punct de vedere financiar, te vei confrunta cu probleme.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Scorpion

E o săptămână în care vei fi pus la încercare din multe puncte de vedere. Ai de făcut chiar tu o serie de alegeri, dar atenție ce decizi. Unele dintre ele ar putea să îți facă mai mult rău decât bine și ar putea avea de suferit și cei din jur.

Din punct de vedere financiar, apar probleme. Unele datorii pe care trebuia să le achiți în ultimele 3 luni ar fi bine să le plătești în săptămâna cuprinsă între 1 și 7 octombrie. Nu te mai juca cu focul.Oricât de mult ai încerca să fentezi sistemul și să păcălești anumite lucruri, nu vei reuși să ajungi la un bun sfârșit.

Este bine să îți faci planurile ca la carte din timp. Ai mare grijă mai ales la situațiile în care ești strâns cu ușa, la situațiile în care ești suprasolicitat, iar resursele tale financiare sunt prea puține.

Citeste si  Tot ceea ce câştigă îşi doresc să fie pentru familie. Horoscopul banilor CAPRICORN

Totul se poate schimba în bine cu condiția să fii prevăzător și să pui înainte de orice siguranța cu care acționezi, adică să ai convingerea că iei decizii cruciale, dar benefice pe termen lung.

SURSA