Horoscop luna Octombrie 2018: pericol de pierderi financiare pentru unele zodii

Horoscop lunar cu schimbările astrale și previziuni pe zile, pentru cele 12 zodii, oferit de ZODIACOOL

Horoscop lunar și previziuni pentru cele mai importante zile cu schimbările astrale din luna mai, pentru cele 12 semne zodiacale:

Horoscop 2018 Berbec luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): stresul își pune amprenta asupra sănătății, apar probleme în a vă manifesta capacitățile creative la locul de muncă.Horoscop 2018 Taur luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): perioadă de analiză a ultimilor 7 ani, posibilitate de a vă revedea cu o persoană din trecut.

Horoscop 2018 Gemeni luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a slăbi/pierde în greutate.Horoscop 2018 Rac luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): probleme în timpul sarcinii, sarcini în urma unor aventuri, certuri cu copii, admiratori secreți).

Horoscop 2018 Fecioară luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): discuțiile capătă un aspect de bârfă ce vă pot antrena în multe încurcături, drumuri de efectuat.Horoscop 2018 Leu luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente în casă, dispute cu copii sau cu părinți, achiziționarea unui nou imobil.

Citeste si  Probleme de fertilitate la barbati

Horoscop 2018 Balanță luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): apar unele probleme financiare, întârzieri în plata unor facturi).Horoscop 2018 Scorpion luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): depresie, dorință de a schimba regimul de viață, reformă afectivă, aventuri).

Horoscop 2018 Săgetător luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, apariția unui nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate.Horoscop 2018 Capricorn luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): cineva din cercul apropiat de prieteni vă poate face o declarație de dragoste, situații imprevizibile, iubire ascunsă.

Horoscop 2018 Vărsător luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente la locul de muncă, dezamăgiri de la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate.

Horoscop 2018 Pești luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de pierderi financiare pe internet sau în străinătate, dezamăgiri de la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate, examene.

SURSA