HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Capricorn

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Capricorn

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Capricorn încep săptămâna preocupați de finalizarea unor situații la locul de muncă, un proiect a fost amânat, acum suportă modificări și vă simțiți presați de timp, partea bună este că o să finalizați la timp totul.Cei care sunt trecuți de o anumită vârstă pot avea probleme pe partea imunitară, sistem osos, sistem circulator, nu tratați totul cu indiferență, deoarece o să se agreveze totul din Noiembrie 2018.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Între 2-4 Octombrie, Luna tranzitează casa căsătoriei și aduce o mai bună înțelegere cu cel drag, pentru cei singuri acum apare oportunitatea de a se îndrăgosti. Pentru Capricorni acum apar la orizont relații Karmice, o să simțiți că tot zbuciumul resimțit din Decembrie 2017 acum începe să ia sfârșit.

Citeste si  Noroc 2019: Cum sa ai parte de MULT NOROC in 2019! Norocul in functie de zodie in 2019!

Pe 5 Octombrie 2018 Venus retrogradează în Scorpion pentru următoarele 40 de zile, în această săptămână vă va aduce doar la cunoștință ce fel de oameni aveți în jur, o să conștientizați că o mare parte din prieteni se folosesc de munca voastră.Vă recomandăm să citiți articolul cu tema Venus retrograd pentru a vedea în ansamblu care vor fi efectele sale în următoarea perioadă.

Pe finele săptămânii o să fiți invitați la un eveniment, o să faceți impresie bună, cel mai probabil o să primiți propuneri de colaborare din punct de vedere profesional.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA