HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Pești

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Pești

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Pești. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Pești previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativi Pești vor avea atenția focusată în această săptămână pe familie, iubire, copii, muncă și relația cu partenerul. Încă de Luni se observă că o să vă ocupați de unele chestiuni domestice ce țin de confortul din locuință, unii poate se vor rezuma doar la a plăti facturi, chirii, alții vor simți că este vremea să renoveze, să schimbe mobila etc.Între 2-4 Octombrie vedem o mai bună apropiere de copii, dragostea va pluti în jur, poate chiar veți afla că în curând veți deveni părinți. Cuplurile abia formate pot să ia decizia de a se muta împreună, de a oficializa o relație etc.
Între 4-6 Octombrie este posibil să participați alături de partener la un eveniment, să aveți motive întemeiate de a deveni geloși.

Citeste si  Horoscop zilnic, luni, 18 februarie 2019

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Venus retrogradează pe 5 Octombrie în Scorpion și aduce tentația de a da curs unei oportunități de a vă muta domiciliul, vă recomandăm să vă mai gândiți.

Legătura cu divinitatea devine din ce în pe mai problematică, aveți tendința de a pune toate greșelile comise de voi în seama Universului, de fapt acum treceți prin cea mai puternică perioadă de purificare a sufletului.Cei mai avantajați Pești sunt cei care prestează activități spirituale, de ajutorare, deoarece văd miracole cu ochii lor.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA