HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Săgetător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 pentru nativii din Săgetător

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Săgetător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Săgetător previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Săgetător începând din această săptămână vor simți că sunt supuși de Univers sub un duș rece, nimic din ce considerați că este stabil acum nu se va mai respectă, aveți parte de multe conștientizări, se va impune o reorganizare a vieții. De fapt, Jupiter stă în spatele acestor provocări, din Noiembrie intră la voi în domiciliu, dar până atunci vă pregătește, vă triază relațiile sociale.



În prima parte a săptămânii, între 1-3 Octombrie, o chestiune sentimentală vă atrage atenția, posibil partenerul să aibă nevoie de susținerea dumneavoastră din punct de vedere financiar.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Între 3-5 Octombrie atenția se va centra pe o problemă de sănătate a unui copil, rude, la mijloc este vorba de tratament, deplasări în alt oraș pentru a remedia problema.

Citeste si  Pot sa alaptez bebelusul daca…? 6 situatii in care poti continua alaptarea

Pe 5 Octombrie 2018, Venus, planeta dragostei, retrogradează în casa a XII-a, de aici va scoate la suprafață în următoarele 40 de zile tot felul de secrete ce au fost ascunse de cei dragi, dacă tocmai voi ați fost cei care ați omis să spuneți adevărul, veți fi deconspirați, veți suporta consecințele.



Se mai observă o stare generală proastă, de indispoziție, plictiseală, simțiți că nu trăiți, că nu vă bucurați de viață și că ar fi bine să vă mai detașați din viața unor persoane pentru a se mai descurca singure în situații grele, aveți impresia că alți profită de voi… adevărul este pe la mijloc, aveați nevoie de astfel de lecții pentru a deveni mai disciplinați.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA