HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1-7 Octombrie 2018 pentru zodia Vărsător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 1-7 Octombrie 2018 2018 pentru nativii din Vărsător

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Vărsător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Vărsător previziuni 1-7 Octombrie 2018

Nativii Vărsător au parte de multă iubire în această săptămână, încă de luni vă preocupați de o chestiune administrativă ce vizează copiii, partenerul, totul se rezolvă în prima parte a zilei de 2 Octombrie.



Între 2-4 Octombrie atenția vă va fi îndreptată spre partea de muncă și sănătate, stresul acumulat în ultima perioadă poate să vă predispună la unele accidentări, încercați să fiți atenți. Șefii încep să devină insuportabili, de fapt și ei sunt contracronomentru, dar asta nu îi împiedică să fie oameni.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Venus retrogradează din 5 Octombrie tocmai pe casa carierei pentru 40 de zile, ceea ce va agrava problemele existente în momentul de față la muncă. Posibil ca unii Vărsători să descopere că cineva a complotat împotriva lor, că li se cer niște acte de care nu este nevoie, pentru a ocupa acel post doar pentru a-i pune în situații limită.

Citeste si  4 semne ca SUFLETUL tau are nevoie URGENTA de vindecare

Dacă săptămâna aceasta totul se trece cu vederea, de săptămâna viitoare lucrurile se complică, o să începeți să ripostați. Vă recomandăm să citiți articolul cu Venus retrograd rezervat vouă, pentru a înțelege care sunt tendințele în următoarea perioadă.



Finele săptămânii aduce petrecere, instinct sexual mărit, posibilitatea de a flirta, de a fi provocați într-o aventură.
Posibil între 3-5 octombrie să intrați în posesia unei sume de bani din vânzarea unui bun, imobil.

Horoscop săptămânal 1-7 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA