Previziuni pentru săptămâna 1-7 Octombrie. Numerologie

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 1-7 octombrie, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna cu numărul 40 din anul 2018 începe pe 1 octombrie și se termină pe 7 octombrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 4, 13, 31 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 4.

Practic energia cifrei 4 ne va aduce în această săptămână cu picioarele pe pământ și într-o oarecare măsură ne va limita spontaneitatea. Acum Universul ne pune la dispoziție o energie care ne va ajuta să ne conștientizăm sentimentele și gândurile care ne conturează realitatea de zi cu zi.Putem folosi timpul din această săptămână pentru a face un bilanț, a încerca să scăpăm de gândurile negative și de ideile preconcepute care ne-au fost impuse de societate, părinți, școală.

Copiii concepuți în această săptămână vor beneficia pe parcursul vieții de energia pozitivă a cifrei 4, care aduce responsabilitate, simț practic, perseverență. Însă la o aspectare dizarmonică, cifra 4 îi poate face pe copii să devină extrem de încăpățânați și reticenți la schimbare. Acum depinde și de restul cifrelor din data lor de naștere cum se va manifesta cifra 4 în viața lor.

Citeste si  Horoscop zilnic, luni, 18 februarie 2019

În săptămâna 1-7 octombrie vom observa că abilitatea noastră de a ne exprima în exterior va fi la cote înalte, vom reuși să comunicăm prin gesturi și cuvinte frumoase, iar riscul de a ne provoca suferință sau de a-i răni pe cei din jur va fi extrem de mic.

Numărul 4 ne va ajuta să formăm relații în care să investim toată dragostea noastră, fără a face compromisuri. Acest lucru ne va îmbunătăți viața socială, de cuplu, de familie.Simbolul lui 4 este cubul, o formă geometrică ce oferă puțină libertate de mișcare, așa că acum, prin rezonanță cu cifra 4 ne vom simți cumva limitați în alegerile pe care le facem. Din această cauză nu este exclus să ne simțim frustrați, iar de aici până la crize de furie nu mai este decât un pas.

În schimb, vom fi avantajați dacă vom opta să folosim această energie a cifrei 4 pentru a face ceva practic, treburi gospodărești, renovări, înlocuirea mobilierului deteriorat, curățenie generală sau mutarea într-o casă nouă și petreceri împreună cu cei dragi.

Cifra 4 are o energie similară cu a zodiei Fecioară, care aduce dorința de a evolua, de a ne asigura un trai peste medie.

SURSA