Starea vremii din luna octombrie 2018. Astrologie

Cum va fi vremea în luna octombrie, ca să știi ce garderobă să-ți pregătești sau dacă să pleci sau nu în vacanță

Calendarul tradițional chinezesc împarte anul calendaristic după 24 de fenomene astrologice, care reprezintă puncte de tranziție ce marchează schimbări ale vremii.

În luna octombrie 2018, primul fenomen natural semnificativ se va produce pe data de 8 octombrie, când Soarele va ajunge la longitudinea de 195° și se va termina când Soarele va atinge longitudinea de 210 °. Acest fenomen, numit Hanlu, se va termina în jurul datei de 23 octombrie.

Acum este momentul când înfloresc Crizantemele, una dintre puținele flori care înfloresc toamna. De asemenea, agricultorii știu că pe durata lui Hanlu (8-23 septembrie) vremea va fi însorită, iar precipitațiile vor fi mai reduse ca frecvență și cantitate.Soko este al 18-lea punct de tranziție solar. Începe atunci când Soarele ajunge la longitudinea de 210 ° și se termină când Soarele atinge longitudinea de 225 °.

Citeste si  Trei astrologi o singură concluzie: Horoscop săptămâna 18

În calendarul gregorian, de obicei începe în jurul lui 23 octombrie și se termină în jurul datei de 7 noiembrie.
În această perioadă cad frunzele și insectele se ascund pentru stază, vremea se răcește treptat, cu diferență mare de temperatură între zi și noapte, precipitațiile sunt abundente, însă nu vor fi semnalate descărcări electrice.

De asemenea, în această perioadă bioritmul scade, cu toții devenim mai meditativi. Prin urmare, este recomandat să ne ocupăm de relaxare, odihnă și să evităm stresul.

SURSA