Calendar octombrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

Trădări, pierderea încrederii în sine, posibile accidente grave ne amenință în anumite zile din luna octombrie

Ideal ar fi să nu trecem niciodată prin momente grele, însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna octombrie 2018, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante.

Cele mai nefaste zile sunt pe 2, 15, 27 octombrie, când apare predispoziția spre accidente în zona pieptului și a coloanei vertebrale, la nivelul gleznelor și a picioarelor, din cauza surplusului de energie negativă provenit din ciocnirile Câine-Dragon și Iepure-Cocoș.

În special în ziua de 2 octombrie femeile ar trebui să fie mai precaute, ele pot fi victimele trădărilor, ceea ce le va face să-și piardă încrederea în sine.Pe cât posibil în aceste zile nu trebuie să programăm nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece eforturile vor fi sortite eșecului.

DE INTERES: Calculator date

Zilele dificile pentru planul emoțional vor fi pe 8, 20 octombrie și pe 1 noiembrie, zile în care energia negativă rezultată în urma formării aspectului de rănire Câine-Cocoș va atrage situații neașteptate și haos. Prin urmare, aceste zile nu sunt potrivite pentru a ne schimba locul de muncă, a oficializa relații, a da bani cu împrumut, pentru că nu vom mai reuși să-i recuperăm.

Citeste si  Camelia Pătrășcanu horoscop 13 februarie

De asemenea, în aceste zile ar fi bine să dăm dovadă de mai multă atenție și vigilență, pentru că cei din anturaj s-ar putea să încerce să profite de noi, pentru a obține anumite beneficii.Ar mai fi de reținut zilele de 12, 18, 24, 30 octombrie și 5 noiembrie, când este foarte posibil să ne simțim, chiar și fără un motiv anume, folosiți, privați de apreciere. Posibil că în aceste zile ne-ar plăcea să beneficiem de mai multă atenție și ajutor din partea celor dragi, însă nu trebuie să ne facem iluzii, va trebui să ne descurcăm pe cont propriu.

DE INTERES: Calendar Lunisolar

În aceste zile ar fi bine să evităm să demarăm acțiuni legale (divorț, moștenire), vizite la bolnavi, semnarea contractelor importante sau a actelor notariale, pentru că se pot strecura erori, ce se vor dovedi a fi destul de costisitor de soluționat.

SURSA