Venus retrograd în Scorpion. Ce impact are fenomenul asupra zodiilor

Din 5 octombrie, planeta Venus va fi retrogradă în zodia Scorpion. Venus este cunoscută în astrologie ca planeta iubirii, a sentimentelor profunde, dar și a tentațiilor și a viciilor.

Venus retrograd și efectele asupra zodiilor

ZODIILE DE APĂ

Scorpionii, Racii și Peștii vor avea o perioadă bună din punct de vedere financiar până pe 16 noiembrie, cât se menține Venus retrograd în Scorpion. Din punct de vedere sentimental vor apărea, totuși, mici probleme de adaptare la nevoile partanerului.

ZODIILE DE FOCLeii, Săgetătorii și Berbecii trebuie să facă ordine în viețile lor. Vor avea suficiente motive de bucurie până în luna noiembrie, dar niciunul din acestea nu va fi suficient de puternic încât să își poată atinge țelurile.

Vor fi destul de încercați de soartă, în special Săgetătorii. Berbecii și Leii au o perioadă favorabilă iubirii și sunt încurajați să se dedice mai mult sufletului lor pereche.

ZODIILE DE AER

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii au în față o perioadă un pic mai neliniștită. Venus îi încurajează să facă tot ce le stă în putință pentru a-și depăși condițiile.Citeste si  Calendarul evenimentelor - 19 februarie

În perioada următoare vor afla câteva lucruri care îi va determina să se schimbe în relațiile cu prietenii sau chiar cu persoana iubită.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii, Capricornii și Fecioarele au parte de experiențe complet diferite. Cu alte cuvinte, Taurii pot da lovitura cu un proiect la locul de muncă, însă banii vor întârzia poate chiar două, trei sau patru luni.

Capricornii sunt într-o continuă căutarea a e-ului lor, iar Venus îi va ajuta în acest demers spiritual. Fecioarele au în față un viitor plin de pozitivitate, plin de experiențe plăcute și trebuie să învețe din fiecare lucru bun, fie el cât de mărunt, care apare în viața lor.

SURSA