Feng Shui-ul cifrei 4 – bun sau rău?

De ce se spune că numărul 4 este nefast și cum poți scăpa de problemele generate de această cifră prin remedii feng shui

Numeroase persoane sunt de părere că cifra 4 este de evitat, mai ales dacă este vorba despre numărul casei, deoarece are încărcătură energetică negativă. În cultura chinezească numărul 4 este considerat nefericit, având în vedere pronunția sa în zona asiatică, sună ca „moartea” în dialectul cantoneză.

În alte culturi, pot fi date conotații pozitive ale cifrei 4. Gândiți-vă la cele 4 sezoane sau la cele 4 direcții.

* *Dacă totuși vă faceți griji în legătură cu cifra 4, puteți să folosiți remediile Feng Shui. Dacă este numărul casei, chinezii încadrează numărul într-un cerc roșu, culoarea elementului Foc. Astfel, aceasta protejează de nenorocire și atrage norocul.

Totuși, dacă vă mutați într-o casă cu numărul 4, care a mai fost locuită, e posibil ca foștii locatari să fi lăsat în urma lor o puternică energie negativă. Astfel, ar fi vorba despre „rezidurile” energetice lăsate de oamenii care au părăsit casa respectivă și nu de influența cifrei 4.

Citeste si  Miscarile cosmice PUTERNICE din a doua parte a lunii FEBRUARIE au inceput deja! 5 EVENIMENTE aduc o energie INTENSA si UNICA ! O vom simti cu totii!

* *

Este bine să faceți o curățare puternică a energiei înainte de a vă muta acolo. Pentru asta veți avea nevoie de:

  • lumânări (cel puțin câte una pentru fiecare cameră)
  • clopoței (de preferat cel puțin două seturi cu rezonanțe diferite)
  • salvie decorativă
  • tămâie
  • uleiuri esențiale de lavandă și/sau menta, lemongrass
  • elemente cu energie puternică: flori proaspete, cristale etc.

SURSA