Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

Adevărat! Dragostea este scrisă în astre, zodiacul îţi oferă informaţii prețioase pentru viaţa în doi

Deşi fiecare ne-am născut cu o hartă natală proprie, totuși caracteristicile de bază ale zodiei nu mint, ne regăsim în ele într-o anumită măsură. De aceea putem face un top al celor mai bune compatibilități zodiacale în ceea ce privește viața de cuplu.

Berbec – Leu: CREATIVII

* *Aveți o relație ideală, care se caracterizează prin stabilitate și onestitate, două nestemate ale iubirii care vă fac să rămâneți mereu împreună. Aveți toate șansele de a fi invidiați de cei din jur, dragostea voastră va dura până ce moartea vă va despărți.

Taur-Rac: IUBĂREȚII

Dragoste la prima vedere este expresia care face ca relația voastră să fie magică de la început și până la sfârșit. Sunteți cuplul care, dacă ar exista o competiție pentru îndrăgostiții care ajung cel mai repede la altar, ați câștiga-o cu siguranță. Vă dăruiți unul altuia exact ceea ce are nevoie fiecare, unul primește realism, celălalt fantezie.

* *DE INTERES: 5 Bărbați care nu dezamăgesc în pat

Citeste si  Horoscop mayas 2019 - Anul marilor revelații

Fecioară-Pești: FIDELII

DE INTERES: Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul scorpion îndrăgostit și în relație

Creativitatea vă face să aduceți dragostea la nivel de artă. Fidelitatea de care dați dovadă îi face pe cei din jur să nu vă poată influența relația în mod negativ. Sinceritatea este piatra de temelie a cuplului vostru, iar comunicarea se desfășoară în cei mai buni termeni, asigurând continuitatea relației.Balanță-Leu: ÎNȚELEPȚII

Aici vorbim despre creativitate și rafinament, umor și inteligență. Relația voastră este bazată pe respect reciproc și dorința de a atinge stabilitatea pe plan afectiv. Sunteți făcuți unul pentru altul, fascinația este cuvântul vostru de ordine, iar atmosfera în cuplu este drăgăstoasă, relaxată.

Săgetător – Vărsător: AVENTURIERII

Pentru voi cuplul se clădește pe intuiție, rafinament, dorința de a cunoaște locuri, oameni și lucruri noi. Ascundeți în mânecă diamantul relațiilor reușite, respectiv încrederea. Cei din jur vă admiră pentru curajul de a vă oferi independență unul altuia, dar tocmai acesta este atuul vostru.

SURSA