Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Gemeni. Săptămâna decurge cu discuții necesare pentru rezolvarea neînțelegerilor din familie.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Gemeni

Așadar, sfera comunicațională va fi cea mai intensă în perioada cuprinsă între 8 și 14 octombrie. Nu e de mirare că vei deveni mai vorbăreț, poate chiar suspect de vorbăreț pentru cei din jur. Acest tupeu benefic pe care îl ai, curajul de a spune lucrurilor pe nume te va ajuta să la arăți celorlalți cine ești și ce vrei cu adevărat de la viață.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018

Prietenii nu te vor încuraja în acest demers, dar vei reuși tu să îi convingi prin tehnici doar de tine cunoscute.Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază mai ales acolo unde au existat certuri din cauza geloziei. Vei realiza într-un final că ai lângă tine un partener care merită toată încrederea.

Pe de altă parte, dacă până acum nu ți-ai găsit sufletul pereche, poate că e momentul să mai ieși și tu pe la o terasă, pe la câte un restaurant, să vezi oameni, să cunoști oameni.

Citeste si  mister și armonie – Pești

Singurul impediment care poate apărea în această perioadă este lipsa banului. Ori nu ți-ai făcut calculele cum trebuie la începutul lunii, ori cineva îți va trage țeapă.

SURSA