HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Gemeni

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Gemeni

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Gemeni. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Gemeni previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Încă de Luni trebuie să rezolvați unele chestiuni ce țin de casă, plăți, achiziții, drumuri efectuate pentru un copil sau părinte etc. Pe data de 9 Octombrie,o să aveți parte de faza de Lună Nouă pe casa iubirii și a copiilor, a creativității, aveți nevoie de acest surplus energetic pentru a face față unor cerințe ce vă stresează, posibil ca partenerul să vă ajute să rezolvați o problemă.

Legat de copii, Gemenii sunt puși în situația de a explica ceva, va f nevoie de timp pentru a vă crea discursul, deoarece este foarte sensibil subiectul.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

La locul de muncă, din data de 10 Octombrie veți simți că aveți mai mult spor, de fapt Mercur, guvernatorul vostru, poposește aici pentru următoarele 3-4 săptămâni, oferindu-vă o mai bună productivitate. Partea bună este că o să finalizați un proiect, însă stresul se va resimți pe partea de sănătate.Citeste si  Venus a intrat in Capricorn si acest tranzit afecteaza relatiile de Valentine's Day! Afla ce aduce pentru zodia ta!

* *

Coadratura Venus retrograd cu Marte aduce în actualitate un dezechilibru hormonal, o infecție etc. Vă recomandăm să evitați intervențiile chirurgicale în această săptămână dacă este posibil, deoarece sunt șanse să apară complicații. Doamnele sunt predispuse să manifeste unele disfuncționalități ale organelor reproducătoare, iar dacă sunt implicate în relații extraconjugale, pot de acolo să ia o boală.

Pe weekend, atenția voastră se va îndrepta tot spre muncă, poate o să căutați un alt job, deoarece aici nu vă simțiți respectați, nu vă bucurați de câștigurile financiare de care ați avea nevoie.
Afectiv încercați să abordați cu tact orice discuție, întrucât pe acest fond de instabilitate o să vă exprimați defectuos.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA