HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 Octombrie 2018 pentru zodia Taur

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 8-14 Octombrie 2018 pentru nativii din Taur

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 8-14 Octombrie 2018

* *Schimbările astrale cuprinse în acest interval analizat vizează în cazul vostru sfera muncii și a iubirii în primă fază, iar pe weekend distracția.

Faza de Lună Nouă din data de 9 Octombrie, ce va avea loc în casa muncii și a sănătății, aduce recunoașterea pe plan profesional a meritelor, eforturilor depuse în ultimele 6 luni, prin urmare este posibil să treceți la un alt nivel, să avansați, să primiți ceva bani în plus etc.

DE INTERES: Horoscop Săptămânal

Dacă la locul de muncă actual în ultimele 2-3 săptămâni ați întâmpinat probleme și ați căutat un nou loc de muncă, este posibil ca în jurul acestei date să vină confirmările, posibil chiar din străinătate.* *

Pe data de 10 Octombrie, Mercur, planeta comunicării, poposește în casa căsătoriei, a parteneriatelor, pe plan profesional această modificare aduce pentru următoarele 3-4 săptămâni posibilitatea de a regla conturile cu unii asociați, colaboratori, clienți etc.

Citeste si  Cum sa intelegi transformarile hormonale ale adolescentilor

Totuși, amânați aceste intervenții pe săptămâna cealaltă, deoarece între 10-12 acest semn va pune prea multe probleme și o să vă enervați fără nicio modificare vizibilă, plus că totul se poate rupe.

Pe partea afectivă, această săptămână este foarte tensionată, mai ales că Venus (planeta guvernatoare) face acum un aspect de coadratură cu Marte, această tensiune astrală va determina ruperea unor relații din cauza unor mici detalii, în fond lucrurile sunt mai complicate.Încercați să discutați cu partenerul, să vedeți ce planuri are de viitor, dezbateți problema cu tact și răbdare. Taurii care simt că nu mai rezistă în unele conjuncturi afective, care conștientizează că sunt ținuți în loc de o anumită persoană, acum vor pleca.

Încercați să expuneți celui drag ceea ce doriți să primiți, celălalt nu are de unde să știe gândurile voastre. Pe partea de sănătate, intervalul 10-14 poate să aducă o viroză, o infecție urinară, probleme stomatologice etc.

Horoscop săptămânal 8-14 Octombrie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

SURSA