Zodiile care iubesc în secret

În timp ce unele persoane ar striga în gura mare că s-au îndrăgostit, există și persoane care ar face orice ca acest lucru să nu se afle. Iată care sunt zodiile care iubesc în secret.

De cele mai multe ori, îți va fi aproape imposibil să vezi care sunt cu adevărat sentimentele nativului Rac. Este cea mai sensibilă, dar și cea mai timidă zodie, așa că nici nu este de mirare că de multe ori nu își va împărtăși deloc sentimentele.

Citește și: Zodiile care fac compromisuri în viață

Este tot timpul măcinată de gândul că persoana pe care o iubește s-ar putea să nu îi răspundă cu aceleași sentimente, așa că preferă ca să nu dezvăluie ce simte, cu adevărat. Dezamăgirile din trecut îl fac pe nativul Rac să nu se mai avânte prea ușor într-o nouă relație și astfel pierd ocazii uriașe, care trec pe lângă ei.Citește și: Venus retrograd în Scorpion. Ce impact are fenomenul asupra zodiilor

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Fecioară

Nativii zodiei se tem să iubească intens și acest lucru îl fac pentru că nu sunt pregătiți pentru dezamăgiri. Rar vor ști cei din jur ce este, cu adevărat, în sufletul lor. Iar dacă cineva se va îndrăgosti de acest nativ, atunci cu siguranță că el va trebui să facă primul pas, înainte de a-l face Racul.

Nativul zodiei Fecioară are meru nevoie de un impuls

A doua zodie pe care nu o poți ghici deloc în legătură cu ce este în sufletul său este zodia Fecioară. Chiar dacă vrea să pară o persoană extrem de puternică, în realitate este delicată și foarte timidă. Are nevoie de puțin avânt pentru a-și dezvălui sentimentele.

SURSA