Ce culori să porți în luna octombrie, pentru a atrage dragostea adevărată

Mai multă pasiune, culoare roșie va face furori în dormitor, însă unele zodii vor trebui să o evite cu orice preț

În fiecare moment cu toții încercăm să facem tot posibilul pentru a atrage norocul pe plan sentimental. Totuși, pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem să ne înconjurăm de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale.

* *

În luna octombrie 2018, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+6, numită foc la poarta raiului. Pentru a scăpa de posibile tensiuni în relații, certuri, despărțiri, ar fi bine să folosim culorile care pot fi adevărate remedii feng shui, pe care să le utilizăm în funcție de zodia chinezească (/zodii/zodiac-chinezesc/ce-zodie-sunt) în care ne-am născut după anul nașterii.Șobolan
În luna octombrie vibrațiile nu sunt deloc pozitive în sectorul vostru zodiacal. Pentru a nu atrage boli din cauza stresului de la muncă, lipsurilor materiale, financiare, ar fi bine să purtați cât mai des accesorii de culoare albă și bijuterii din metal.

* *

Bivol și Tigru
Acum Universul vă aduce în sectorul zodiacal energia auspicioasă a popularității, care poate fi amplificată cu ajutorul hainelor de culoare roșie, fucsia, roz. Pentru nativii care vor să-și amplifice șarmul personal și să atragă mai multă pasiune în dormitor, lenjeria de culoare roșie va fi o alegere potrivită în această lună de toamnă.

DE INTERES: Horoscop 2019 GEMENI SANATATE. Predispozitie la cumpene în acest an, fie la locul de muncă, fie acasă, fie în deplasări. Previziuni 2019 pentru nativii GemeniIepure
Dragostea va pluti în aer, dar și riscul de infidelitate va fi la cote maxime. Prin urmare, pentru a atrage armonia pe plan sentimental, va fi bine să optați pentru o garderobă în tonuri de albastru sau de turcoaz. Pe cât posibil evitați lenjeria intimă de culoare neagră, pentru a vă feri de trădări în dragoste și pasiuni sexuale bolnăvicioase.

Dragon și Șarpe
Energia elementului pământ va fi în exces în sectorul vostru zodiacal, de aceea ar fi bine să vă orientați cât mai des în această lună spre accesorii de culoare aurie sau argintie. Bijuteriile din cupru ar fi o alegere potrivită pentru această lună de toamnă, însă evitați hainele în culori de toamnă: ocru, cărămiziu, grena, pentru a nu atrage obstacole, probleme în dragoste.

Citeste si  Cum sa ai grija de tine potrivit practicilor ayurveda

Cal
Traversați o lună ce promite reușite pe plan sentimental, dragoste la prima vedere, însă norocul ar putea fi mult amplificat dacă ați opta în cât mai multe zile din această lună pentru accesorii de culoare verde și turcoaz. Astfel, veți amplifica energia romantismului și veți ține sub control energiile sexuale, care sunt acum tumultoase și vă pot împinge spre flirt, infidelitate.

DE INTERES: Horoscop 2019: TAUR BANI. Mulți nu vor mai suporta să depindă de șef, colegi și cel mai probabil vor prelua conducerea. Previziuni Taur 2019 pentru carieră, profesie, loc de muncăCapră și Maimuță
Probleme în paradis se întrevăd pentru voi, energia certurilor vă poate crea reale probleme în relațiile de cuplu. Ați putea atrage mai multă armonie dacă ați purta în fiecare zi din luna octombrie lenjerie intimă de culoare albă, gri sau roz prăfuit. În plus, v-ați putea spori farmecul persoanal cu ajutorul bijuteriilor cu pietre de agat în culorile toamnei.

Cocoș
Vă așteaptă o lună în care stresul de la muncă s-ar putea să vă afecteze liniștea căminului conjugal. Pentru ca norii de tristețe să se risipească, ar fi potrivit să optați pentru accesorii de culoare aurie și argintie, lenjerie intimă de culoare albă și haine în tonuri de turcoaz, verde, care vă vor spori pofta de viață.

Câine și Mistreț
Dragoste cu năbădăi se anunță pentru voi, sectorul zodiacal este afectat de energia trădărilor, aventurilor sexuale de o noapte. Pentru a reduce riscul de a umbla din floare în floare, ar fi bine să optați pentru haine în tonuri de bleumarin. Evitați lenjeria intimă de culoare albă, mai bine alegeți ceva sexy, în tonuri de albastru sau roz.

SURSA