Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu. E o săptămână pe care nu ai cum să o uiți niciodată.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu

Săptămâna debutează cu promisiuni din partea persoanei iubite, promisiuni pe care le treci sub semnul întrebării.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De altfel, toată săptămâna va fi una sub auspiciile temerilor că tot ceea ce trăiești nu are o bază solidă. Adică îți este bine, ai parte de momente frumoase, de gesturi tandre, de atenție, dar parcă ți se pare că e prea frumos să fie adevărat.Din punct de vedere financiar apar însă niște provocări pe care nu le poți trece cu vederea. Odată ce vei găsi resursele necesare pentru a depăși situația delicată vei vedea că totul va fi bine, că totul are sens.

Așadar, urmează o săptămână în care trebuie să fii cu ochii în patru, în care trebuie să demonstrezi că ești suficient de atent și că înveți și din eșecuri.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Scorpion

Relația cu cei din jur va fi una mai restrictivă. Apar o serie de condiții pe care tu nu le poți accepta nici în ruptul capului. Asta mai ales că unele condiții vin de la oameni care doar se pretind a fi prietenii tăi, căci nu ți-au dovedit asta cu nicio faptă.

Este o săptămână numai bună să faci ordine în lista de prieteni. E foarte probabil să ai parte de câteva dușuri reci, să fii zgâlțâit din toate părțile, să fii extrem de încercat de niște persoane care până acum au absentat complet din viața ta.

SURSA